Avaliações de Caribbean Swing Rotterdam

Avaliações recentes

4.0
Evani
25 junho 2022

Heel erg lekker

Cor
28 maio 2022
Sher
9 maio 2022

Voordat ik bestelde heb ik op insta en de site gecheckt of ze open waren. Ik kon nergens vinden dat ze gesloten zijn. Ik ga langs om mijn bestelling op te halen en kwam er achter dat ze gesloten zijn. Ik woon niet in de buurt, is moederdag , dus moest wat anders zoeken. Ik vind het niet klantvriendelijk. Geef duidelijk aan als je dicht bent

Denzel J
29 abril 2022
Anisa
27 março 2022
Kleibergen
25 outubro 2021

Is niet geleverd Zaak bleek gesloten ondanks bevestiging per email

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucia
24 outubro 2021

De bestelling is nooit gekomen, terwijl reeds betaald via IDeal. Geen contact te krijgen met het restaurant. Zeer teleurgesteld na eerdere positieve ervaring en hoop dat dit netjes wordt opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
1 setembro 2021
Kleibergen
14 agosto 2021
Ylva
8 agosto 2021

Al tijdens onze vakantie ons aan het verheugen op de eerste avondmaaltijd thuis. En we werden er weer zo blij van. Comfortfood op zijn best ❤️

Minerva
1 agosto 2021

Sehr gut und lecker

Ylva
25 julho 2021

Elke keer echt ZOOOO lekker, comfortfood op zijn best ❤️❤️

Antonia Nagel
2 julho 2021
Lucho
25 junho 2021
Kishma Gumbs
19 junho 2021
Vanity
12 junho 2021

Het was weer heerlijk!!

Wendy Baars
5 junho 2021

De Caribbean Swing Combo was zalig! Snel bezorgd voor herhaling vatbaar!!